Torsdag, 5. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik jubler: Vi glæder os til på lørdag

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Jesper Sunesen
Der er lagt op til en ny stor olympisk weekend, der lørdag byder på guldfinale for vores håndboldherrer. Kronprins Frederik glæder sig og sender på vegne af hele sin familie en særlig hilsen til Danmarks superhold i håndbold og til de andre rød-hvide atleter, der deltager i Legene i Japan.

Det har været en fuldstændig forrygende dansk dag ved OL i Tokyo, hvor herrelandsholdet i håndbold har spillet sig i guldfinalen efter 27-23 sejr over Spanien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Frederik og Mary lader op til finale

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary og deres børn er allerede ved at lade op til at se finalen lørdag, og Frederik sender på vegne af hele kronprinsfamilien en gylden hilsen til Danmarks håndboldherrer.

Guldet skal forsvares

- Jeg må indrømme, at jeg savner at være til stede ved OL og bakke op om vores fantastiske danske atleter! Særligt savner jeg det en dag som i dag hvor håndboldherrerne spiller sig videre til finalen. Vi glæder os til på lørdag, hvor OL-guldet skal forsvares, kommer det fra kronprinsen via kongehusets Instagram-profil.

Kronprinsen husker også at rose Danmarks bedste kajakroer.

- Også et stort tillykke til Emma Aastrand Jørgensen, der i dag fik sin anden bronzemedalje ved disse Olympiske Lege. Denne gang i 500 meter enerkajak, lyder det fra Frederik. 

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden