Mary og Frederik på nyt eventyr med børnene

Kronprinsfamilien og deres fire børn.

Kronprinsfamilien og deres fire børn.

Arkivfoto: Lars Aarø
Kronprinsfamilien nyder dejlige dage på helt privat sommertogt med kongeskibet Dannebrog. Det er tredje sommer i træk, at Mary og Frederik med børnene holder ferie ombord på Dannebrog.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik og deres fire børn Prins Christian, Prinsesse Isabella, Prins Vincent og Prinsesse Josephine har taget hul på dejlige dage på helt privat sommertogt med Kongeskibet Dannebrog.

Det er tredje år i træk, at kronprinsparret i slutningen af skolernes sommerferie tager deres børn med på dansk oplevelsesferie med sejlads til forskellige steder.

Børnene i herligt humør

Mary og Frederik sørgede sammen med børneflokken for at tage hul på det private sommertogt med stil, da de gik ombord på kongeskibet i Nordsjælland, hvor man blandt andet sejlede forbi Hundested, Kulhuse, Jægerspris og kastede anker et særligt sted i Isefjorden.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Der var højt humør på kongeskibet, og også da farmand Frederik havde bønene med på en sejltur i en motorbåd var der fest og glade dage ombord.

Skøn ferietradition

Kronprinsfamilien har med held skabt en ny skøn ferietradition, når de bruger Dannebrog som feriebase i august måned.

De seneste par somre har Mary og Frederik og børnene blandt andet sejlet med Dannebrog til Aarhus, Møns Klint og til Samsø, hvor de har skruet helt op for familiehyggen.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden