Mary og Frederik til skøn ungdomsfest i Lyngby

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik

Foto: Thomas Laursen
Der var fest og farver overalt på universitetet i Lyngby, da kronprinsparret blev varmt modtaget til årets store fest sammen med de unge studerende og deres professorer.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik så flotte og forventningsfulde ud, da de ankom til årets store fest på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby udenfor København.

Den traditionsrige årsfest har tidligere haft deltagelse af kronprinsen, men i år var kronprinsessen altså med.

Og det var noget, som de mange unge studerende satte stor pris på.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mary og Frederik sang med

Efter ankomsten på den røde løber foran festsalen, blev der sunget fællessang indenfor. ”Kom maj du søde milde” blev sunget smukt og kraftfuldt og var den perfekte indledning på en stor aften, hvor de mange unge studerende fra hele Danmark og mange andrre lande rundt omkring i verden satte tempoet.

Særlige priser

Kronprinsparret var  med til årsfestens akademiske højtidelighed sammen med 1.400 tilhørere.

Her blev fremragende forskningsresultater hædret med æresdoktorgraden, og årets modtagere af doktorgraden fejret. Også den inspirerende undervisning blev hædret med særlige priser uddelt af de studerende, ligesom årets studenter-startup blev hyldet.

Årets festforelæser var Leif Katsuo Oxenløwe, der er professor på DTU Fotonik. Han forelæste over emnet ”Internettet: Stor klimasynder eller livline?”. 

 

Musik og dans

Mary og Frederik nød de mange ingredienser til DTU’s årsfest, som er en af de største i den danske universitetsverden og unik med sin deltagelse af både studerende, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere fra andre universiteter, virksomheder, brancher og myndigheder.

Aftenen bød ifølge planen også på middag med 3.000 spisende gæster samt musik og dans for 4.000 gæster. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden