27. okt. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik varmer op til stor aften i Jylland

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Der bliver gang i den i Randers i weekenden, når årets største royale prisfest løber af stablen. Kronprinsparret er allerede i gang med opvarmningen.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik glæder sig til lørdag aften til det store Kronprinsparrets Priser-show, hvor de skal være med til at hylde inspirerende kræfter inden for både kunst og socialt arbejde.

Mary og Frederik varmer op til prisfesten med at afsløre to af vinderne.

Mary og Frederik afslører vindere

Koreografen Sebastian Kloborg og den sociale organisation De Anbragtes Vilkår får således lørdag aften på Værket i Randers overrakt de to Stjernedryspriser.

Kronprinsparrets to Stjernedryspriser gives hvert år til en kunstner med et særligt talent og en nytænkende aktør inden for socialt arbejde.

Sammen med prisen får de to modtagere af Kronprinsparrets Stjernedryspriser hver 100.000 kr.

Festlig aften i vente

Sebastian Kloborg modtager Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris for sin progressive og eksperimenterende tilgang til koreografi, sin insisteren på at fortælle historier gennem dansen og sin evne til at skabe udvikling ved at samarbejde med andre kunstarter.

Den sociale organisation De Anbragtes Vilkår modtager Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris for på en ambitiøs, kompetent og nyskabende måde at sikre, at anbragte børn og unges erfaringer og stemmer bliver hørt.

Prisoverrækkelse direkte på DR1

Sebastian Kloborg og De Anbragtes Vilkår får altså overrakt Stjernedryspriserne ved Kronprinsparrets Priser, der finder sted på Værket i Randers lørdag den 31. oktober.

Prisuddelingen sendes direkte på DR1 kl. 21.00 med Stéphanie Surrugue og Kåre Quist som værter, mens TV2, Hush, Barselona, Dopha, Jonah Blacksmith og Dreamers’ Circus vil optræde.

Stéphanie Surrugue og Kåre Quist
Stéphanie Surrugue og Kåre Quist
Foto: Birger Storm

Læs mere om: