18. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og Frederik vilde med skønt tv-klip med Margrethe og Henrik

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
For kronprinsparret var det fantastisk at være sammen med dronningen til åbningen af en helt særlig udstilling, som bød på kunst og tv-klip.

Dronning Margrethe og kronprinsparret var hovedpersonerne på Frederiksborg Slot, der dannede den smukke ramme om en stor og festlig begivenhed til ære for dronningen.

Mary og Frederik sammen med dronningen

Dronningen og kronprinsparret var til stede ved åbningen af udstillingen "Dronningens Ansigter", hvor de fik en stor oplevelse sammen.

Udstillingen "Dronningens ansigter" er skabt i anledning af Majestætens 80-års fødselsdag og portrætterer dronningens liv, virke og særlige interesser.

I udstillingen vises film, dragter og scenografiske elementer samt en lang række portrætter.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Kaspar Wenstrup

Kronprinsparret så særligt tv-klip

Under besigtigelsen af udstillingen var dronningen interesseret i alle detaljer, og også kronprinsparret gik en runde og studerede alle detaljer med stor interesse.

I montrerne var der opstillet tv-skærme med filmklip med dronningen i fokus.

Et af tv-klippene kiggede Mary og Frederik særligt interesseret på.

Det skønne tv-klip, der har en del år på bagen, viser regentparret i swimmingpoolen sammen.

Prins Henrik og dronning Margrethe
Prins Henrik og dronning Margrethe
Foto: Kaspar Wenstrup

Kommenterede billederne

Dronning Margrethe er i fin form i bassinet, og prins Henrik dykker på et tidspunkt og dukker op lige foran sin helt private dronning, hvorefter Henrik og Margrethe kigger på hinanden.

Det søde royale swimmingpool-klip gjorde indtryk på kronprinsparret, der smilede og kommenterede billederne, mens de rullede over skærmen.

En stor dag på slottet

Det var en stor dag på Frederiksborg Slot, og I forbindelse med åbningen af udstillingen afsløredes et nyt portræt af dronning Margrethe malet af Niels Strøbæk i anledning af 80-års fødselsdagen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I den nye udgave af BILLED-BLADET kan du nyde helt nye billeder fra og læse alt om den store royale begivenhed på Frederiksborg Slot.

Du får også en stor reportage om kronprins Frederik på togt med Mikkel Beha Erichsen ombord på det gode skib Wallenberg.

BB25 webgrafik

Læs mere om: