Mary og Margrethe klar til kæmpe fest i weekenden

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary 

Dronning Margrethe og kronprinsesse Mary 

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Både kronprinsesse Mary og dronning Margrethe kan se frem til festlige begivenheder, der har de to royale profiler i hovedrollen.

Der er lagt op til flere store festlige begivenheder med kronprinsesse Mary og dronning Margrethe i de bærende roller i løbet af den kommende weekend.

Kronprinsesse Mary skal lørdag til Frederikssund, mens dronningens lørdag er på Klampenborg Galopbane og søndag besøger Københavns Rådhus og Frederiksberg Metrostation.

Kronprinsesse Mary klar på broen

Mary forestår lørdag formiddag ved en fornem begivenhed den officielle indvielse af Kronprinsesse Marys Bro. Festen finder sted ved Fjordforbindelsen Frederikssunds byggeplads.

Lidt senere samme dag er dronningen i Klampenborg til stede ved H.M. Dronningens Ærespræmieløb i anledning af Dansk Galops 160-års jubilæum.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dronning Margrethe åbner metroen

Søndag byder på et særsyn. Det er således ikke ofte, at man ser Danmarks dronning stå og vente på toget på en af Københavns metrostationer.

Det sker dog søndag, når dronningen efter at have været forbi Københavns Rådhus tager en tur til Frederiksberg Station for at være til stede ved åbning af metrolinjen M3 Cityringen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden