20. nov. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Mary og pigerne gjorde Phillip Faber så glad

Kronprinsesse Mary og Phillip Faber
Foto: Hanne Juul og Krestine Havemann
Kronprinsesse Mary er vild med ”Fællessang – hver for sig”, og i aften hjalp hun på en helt særlig måde Phillip Faber med det populære program.

Kronprinsesse Mary satte fredag formiddag fokus på Børnenes Dag og i den forbindelse gav Mary såmænd også Phillip Faber en hjælpende hånd med denne aftens Fællessang på DR 1.

I forbindelse med markeringen af Børnenes Dag talte kronprinsesse Mary fredag formiddag i Tivoli med tre særligt udvalgte piger.

Mary vild med de seje piger

Mary mødre pigerne Thea, Vilma og Esther, og fik en snak med dem om deres håb og forventninger til fremtiden. og om, hvordan det er at være barn under corona.

Et fint sangønske

I forbindelse med kronprinsessens interview tidligere på dagen med de tre seje piger, bad Mary pigerne om at ønske en sang.

Dette sangønske gjorde Phillip Faber brug af i ”Fællessang – hver for sig”

- Jeg er blevet bedt om at vælge en sang, sagde Mary i det tv-klip, som blev vist i "Fællessang - hver for sig", og så fortalte kronprinsessen, at hun dog syntes, at det var mere passende, at Vilma, Esther og Thea bestemte sangen

Pigerne valgte ”I Danmark er jeg født” med vidunderlig tekst af H.C. Andersen.

Kronprinsesse Mary på Børnenes Dag
Kronprinsesse Mary på Børnenes Dag
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau/Scanpix

Faber blev glad

’- Jeg bliver så glad i hjertet, sagde Phillip Faber, da han blev bekendt med sangvalget, og derefter leverede han musik og sang fra studiet.

Læs mere om: