Lørdag, 5. juni 2021 — af Christinna Braun

Mary som fotograf: Deler glimt af den private have

Kronprinsesse Mary. 
Kronprinsesse Mary. 
Foto: Hanne Juul
Kronprinsesse Mary er igen på pletten som fotograf.

Kronprinsesse Mary er en dygtig amatørfotograf, og hun står tit bag billederne, der bliver udsendt i forbindelse med kronprinsparrets fødselsdage og ferier.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er kronprinsessen igen på pletten som royal fotograf. Denne gang deler kronprinsesse Mary et glimt fra den private have på Fredensborg Slot, hvor kronprinsfamilien gerne benytter en stor del af deres tid, når de ikke er hjemme på Amalienborg i Frederik VIII’s palæ. 

Vild med vilje

Kronprinsesse Mary deler det nye ”vilde” billede som en del af projektet ”Sammen for naturen”, som hun har lavet med Verdensnaturfonden WWF, hvor hun er præsident. Med projektet ønsker de at sætte fokus på Danmarks vilde natur.

- I foråret besluttede vi os for, at en del af vores have i Fredensborg skulle blive til en vild have kun med danske arter. Det er gået stærkt, og på billedet kan I se, hvor flot det er blevet. Det er spændende at følge udviklingen, og nu venter vi bare på, at bierne og sommerfuglene kommer, skriver kronprinsesse Mary til billedet, som BILLED-BLADET har lov til at bringe.

Se billedet herunder.

 

Kronprinsesse Mary har siden 2020 været præsident i WWF Verdensnaturfonden – en titel, hun overtog fra prins Henrik, efter han døde 83 år gammel i 2018.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden