26. aug. 2020
Af Marianne Singer

Marys veninde: Sådan ændrede vores venskab sig efter hun blev kongelig

Amber Petty ved kronprinsparrets bryllup i 2004. 
Amber Petty ved kronprinsparrets bryllup i 2004.
Foto: Ulla Aue
I et stort interview åbner kronprinsesse Marys australske veninde Amber Petty op for, hvor stor en betydning Marys flytning til Danmark fik for deres venskab.

Det ændrede Amber Pettys liv for altid, da hendes bedste veninde, Mary, der dengang hed Donaldson, flyttede til Danmark og blev gift ind i den danske kongelige familie.

Det fortæller Amber Petty, der i Australien er kendt som radiovært og blogger, i et opsigtsvækkende interview med den australske tv-station 7News.

Mindes bryllup

Her mindes hun dengang, hun sammen med kronprinsesse Marys søstre, Jane og Patricia, var brudeterne ved kronprinsparrets bryllup i København den 14. maj 2004.

På det tidspunkt havde Amber Petty ingen anelse om, hvor meget den begivenhed ville ændre hendes liv.

Ændrede hendes liv

For sidenhen har hun været igennem en lang række op- og nedture og kæmpet for at få det bedre igen, blandt andet gennem den spirituelle verden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.billedbladet.dk/megaal32939_001.jpg
Amber Petty.
Foto: Hanne Juul

For med det at være Marys veninde fulgte en masse opmærksomhed, der blot forstærkede den usikkerhed, som hun på det tidspunkt kæmpede med.

Stadig tætte

Og så forklarer Amber Petty, at det kongelige bryllup gjorde en ende på det venskab, som hun dengang havde med Mary.

Som hun siger, kan det næsten ikke være anderledes, når din bedste veninde flytter til et andet land og skal finde sig til rette i et nyt miljø.

– Vi er stadig meget, meget tætte i dag, så jeg mistede hende ikke – men jeg mistede det, som vi havde haft sammen, og jeg elskede det, som vi havde sammen. Vi var så tætte, og vi kunne tale om hvad som helst hvor som helst – og det blev taget fra mig, lyder det ærligt fra Amber Petty i interviewet.

Ny bog på vej

Hele oplevelsen endte med at sende Amber Petty ud på en spirituel rejse, der hjalp hende igennem den svære periode, blandt andet med healing.

Undervejs åbnede hun også sin egen tarotkort-forretning, The Tarot Tea House, hvor hun arbejder sammen med flere tarotlæsere.

Et andet af hendes store projekter er, at hun udkommer med en ny bog med titlen ”This is Not a Love Song” til næste år.

Læs alt om Amber Pettys interview og mange andre spændende artikler i det nye nummer af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb35-forsider_0.jpg

Læs mere om: