Masser af julehygge: Kronprinsfamilien deler helt private billeder hjemme fra Amalienborg

Kronprinsfamilien

Kronprinsfamilien

Foto: Franne Voigt
Kronprinsfamilien deler tredje søndag i advent nye hyggelige julebilleder.

Traditionen tro ønsker kronprinsfamilien glædelig advent på Instagram med en hilsen og nogle hyggelige billeder. Denne tredje søndag i advent deler de helt private billeder af deres smukke julepyntede hjem. 

Familiens hjem er pyntet i traditionelle julefarver: rød, grøn og gyldne toner og med masser af naturelementer i form af kogler og grene. 

Nøddeknækkere, trommer og julekugler spiller væsentlige roller på billederne, der viser glimt fra familiens hjem i Frederik VIII's Palæ på Amalienborg. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Smukke billeder med ægte julestemning

Billederne er bl.a. taget ved familiens pejs og ud af et af palæets vinduer med kig ud på Amalienborg Slotsplads. 

Til billederne skriver familien: "Julestemningen breder sig. Glædelig tredje søndag i advent 🕯 🕯 🕯 - Kronprinsfamilien."

Og det mp man da sige, at den før. For man skal være yderst misfornøjet med julen, hvis ikke de smukke billeder af den overdådige julepynt sætter en i godt julehumør. 

Sidste uges adventshilsen var en video, som familiens yngste, prinsesse Josephine, havde filmen af familiens juletræ. 

Første søndag i advent ønskede kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Christian - der ikke er hjemme endnu, men stadig bor på Herlufsholm Skole -, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine med et pletskud af deres smukke adventskrans. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden