Masser af nye ansigter: Prins Felix tager snart hul på vigtig uge

Prins Felix

Prins Felix

Foto: Hanne Juul
For prins Felix og mange andre studerende venter en spændende uge op studiestart først i september.

Prins Felix har nydt en perfekt sommerferie med venner og familie, og der er blandt andet blevet tid til at nyde en helt fantastisk 20-års fødselsdag den 22. juli i Frankrig.

Prins Felix klar til fed uge

Ifølge planen skal prins Felix indlede sit nye studie på Copenhagen Business School torsdag den 1. september, men allerede fra den 22. august og til den 26. august kan Felix møde sine nye studiekammerater, når der sættes gang i den fine introduktionsuge.

Bliver rystet godt sammen

Her kan nye elever lære hinanden at kende, inden det går løs med studierne, og traditionelt er intro-ugen spækket med sociale aktiviteter af enhver art.

Det er en ret perfekt måde at blive rystet sammen på, og derfor er så godt som alle studerende en del af den altid vel tilrettelagte intro-uge.

CBS anbefaler alle nye at deltage

I introduktionsugen får man en grundig introduktion til alt det, man skal bruge de næste tre år på, og det er ofte allerede under introduktionsforløbet at de første studie- og læsegrupper bliver dannet.

Det anbefales fra CBS’s side, at man prioriterer at deltage i alle aktiviteter.

Erfaringen viser, at studerende, der deltager, får en bedre start på studiet, og det kan have afgørende betydning for det videre studieforløb.

Prins Felix og de andre nye studerende bliver guidet gennem introduktionsugen af studiestartsguider, som er ældre studerende fra samme uddannelse, som man selv skal starte på.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden