Fredag, 3. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Midt i Københavns modeuge: Kronprinsesse Mary vækker opsigt i udsøgt dansk design

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Der er gang i modeugen i København, og der er naturligvis overalt fokus på dansk design i verdensklasse. Kronprinsesse Mary gjorde midt i modeugen til en prisfest på Nationalmuseet lykke med sit stilsikre look.

Der er gang i modeugen i København i denne uge, og der er naturligvis både på catwalk'en og på de mange spændende stande fuld fokus på dansk design i verdensklasse.

Da kronprinsesse Mary var til Børnehjælpsdagens prisfest på Nationalmuseet torsdag, sørgede kronprinsessen på sin helt egen måde for at sætte fuld fokus på lækkert dansk design.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom begivenheden ikke på nogen måde havde noget at gøre med Copenhafgen Fashion Week, vakte Mary alligevel modemæssigt opsigt med sit stilsikre look.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Kronprinsessen bar ifølge ufonomore.com en udsøgt silkebluse med brede lange ærmer fra Britt Sissecks kollektion, og også den elegante Quidam clutch er dansk designet.

Ved ankomsten ude foran museet holdt kronprinsessen varmen med sin Joseph-cape på.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul

Som prikken over i’et bar Mary Gucci-briller

Kronprinsessen var på alle mulige måder et rent hit på Nationalmuseet, hvor hun som protektor for Børnehjælpsdagen var til stede ved overrækkelsen af Børnehjælpsprisen og Lillebrorprisen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden