29. maj. 2023
Af Ulrik Ulriksen

Midt i løbefesten: Prins Vincent og prins Christian holder nok øje med noget helt særligt i dag

Prins Vincent og prins Christian
Prins Vincent og prins Christian
Foto: Hanne Juul
Der er gang i mange store begivenheder i dag. Først og fremmest er der Royal Run over hele landet, men også et par sportslige begivenheder af en anden slags optager mange.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary skal løbe Royal Run flere steder i landet i dag, og kronprinsen lukker og slukker løbefesten med 10 km-løb i København med målstreg på Amalienborg Slotsplads.

I København plejer kronprinsfamiliens børn at løbe med, hvis dagsformen tillader det.

Det er ikke sikkert, at både Christian, Vincent, Isabella og Josephine alle fire deltager, men man kan da håbe.

For prins Vincent og prins Christian er Royal Run en kæmpe oplevelse, men selv om løbe-arrangementet er dagens store sportslige folkefest i Danmark, så er der altså også gang i et par andre ekstremt spændende sportslige begivenheder herhjemme i eftermiddag og i aften.

Vincent og Christian holder øje med udviklingen

Både Vincent og Christian er fodboldinteresserede, og de spiller også selv, og i dag kan det danske mesterskab for herrerne blive afgjort, når Superligaens næstsidste runde afvikles.

FC København ligger nummer 1 i Superligaen, og hovedstadens helte spiller en svær udekamp klokken 16.00 mod farlige Viborg, der også er på medaljejagt.

I Superligaen ånder FC Nordsjælland topholdet FC København i nakken og er bare et enkelt point efter FCK i den tætte tabel.

De lynhurtige teknikere fra Farum i det nordlige Sjælland spiller 18.00 en svær udekamp mod Brøndby IF på Brøndby Stadion.

Begge kampe fra Superligaens næstsidste og måske afgørende spillerunde vises direkte i tv, og mon ikke, prins Vincent og prins Christian holder et vågent øje med de ultravigtige og uhyggeligt spændende fodboldkampe, der altså spilles midt under Royal Run-festen ved Amalienborg.

Læs mere om: