Lørdag, 18. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Midt i mørk tid: Dette glæder grev Michael og prinsesse Alexandra

Prinsesse Alexandra og grev Michael
Prinsesse Alexandra og grev Michael
Foto: Martin Høien
Der har i løbet af vinterferien været holdt den smukkeste fest på Egeskov Slot, hvor man er glade for noget helt særligt.

Vinterferien har på Egeskov Slot budt på lys midt i en mørk tid med Luminis – Egeskov Light Castle Festival.

Den særlige lysfestival og et flot bidrag til Dansk Flygtningehjælp har glædet grev Michael og prinsesse Alexandra, der har deres faste private base på Egeskov Slot.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– I denne mørke tid har vi valgt, at lyset skal skinne på Egeskov til glæde for de mange tusinde gæster, som vil kigge forbi til en smuk oplevelse i vores have. Jeg håber, at vi med vores bidrag også kan få lyset til at skinne lidt på de ukrainske flygtninge og derfor sender et beløb pr. gæst til LUMINIS til DRC Dansk Flygtningehjælp og ønsker dem det bedste i den deres svære tid, sige grev Michael Ahlefeldt Laurvig Bille til BILLED-BLADET.

Grev Michael vil have lyset til at skinne

Bidraget fra Egeskov lyder på 3 kr. pr gæst, som går ubeskåret til DRC Dansk Flygtningehjælps arbejde med ukrainske flygtninge.

Pengene stammer fra indsamlingen på Egeskov Slot ved det fine dukkehus “Titanias Palads”, hvor Egeskovs gæster året igennem donerer penge til børn i nød.

Egeskovs samarbejde med DRC kom i stand via Dansk Flygtningehjælp i Odense, som koordinerer frivilligdrevne indsatser for områdets ukrainske flygtninge, bl.a. miniklubben, hvor Oksana Vysotska-Krutieva meldte sig som frivillig i en børneklub, hvor de skabte en lysinstallation til LUMINIS.

Oksana Vysotska-Krutieva er en professionel kunstner med en BA i kunst fra Kharkiv Academy of Design and Arts og The Crimean Art College.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden