9. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen

Mikkel Beha og Emil: Kronprins Frederik skal være hjertelig velkommen i OL-studiet

Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Mikkel Beha Erichsen og Emil Midé Erichsen.
Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
Hvis kronprinsen skulle finde vej til TV 2's studie på havnen i Rio, er han hjertelig velkommen, siger Emil Midé Erichsen og Mikkel Beha Erichsen.

Kronprins Frederik er vild med sejlsport, og i de kommende dage er der rig mulighed for at følge Danmarks dygtige sejlere på vandet i Rio de Janeiro.

LÆS MERE: Emil Midé Erichsen: - Min OL-drøm brast i Valbyparken

Emil Midé Erichsen, der sammen med sin far, Mikkel Beha Erichsen, dækker OL-sejlsport for TV 2, er klar til at byde kronprins Frederik velkommen i TV 2-studiet, hvis han skulle komme forbi havnen.

Kronprins Frederik må gerne besøge os

– Han skal være hjertelig velkommen den dag, han kommer til havnen. Han må gerne besøge os i studiet et par timer og være medkommentator. Det skal han være så velkommen til, sagde Emil Midé Erichsen til BILLED-BLADET kort tid før afrejsen til Rio.

https://imgix.billedbladet.dk/bb-825687.jpg
Foto: Ole Bjørk

- Forhåbentlig kommer kronprinsen ned til os på havnen i Rio, og så kan vi få noget god sejlsnak, lød det også fra Mikkel Beha Erichsen i den forbindelse.

Kronprinsen ville være en fremragende medkommentator

– Det ville være en fornøjelse at få ham ind i kommentatorboksen eller i studiet. Kronprinsen er jo en meget, meget dygtig sejler selv og ved jo ligeså godt, hvis ikke bedre end os, hvad han taler om i forbindelse med sejlsport, så han ville være en fremragende medkommentator, fastslog Emil Midé Erichsen.

Læs mere om: