30. apr. 2022
Af Christinna Braun

Mindede om storebrors konfirmation: Ét foto skiller sig markant ud

Kronprinsfamilien. 
Kronprinsfamilien.
Foto: Hanne Juul
Ét foto fra prinsesse Isabellas konfirmation skiller sig markant ud.

Prinsesse Isabella blev konfirmeret lørdag formiddag i Fredensborg Slotskirke, hvor venner og familie var mødt op for at fejre den 15-årige prinsesse.

Sidste år, den 15. maj, var det Isabellas storebror, prins Christian, der blev konfirmeret samme sted, og selvom de to kongelige søskendes konfirmationer mindede om hinanden, var der især ét billede, der viste en markant forskel.

Efter prinsesse Isabellas konfirmation udsendte kongehuset en række nye, officielle billeder af Isabella – heriblandt et af konfirmanden med sine seks faddere, Christian Buchwald, Peter Heering, dronning Mathilde, prinsesse Alexia, Malou Skeel og Nadine Johnston.

Se det nye billede med fadderne herunder.

https://imgix.billedbladet.dk/hkh_prinsesse_isabellas_konfirmation_01_00391adrt.jpg
Foto: Franne Voigt

Læs mere om prinsesse Isabellas faddere i linket herunder.

Sådan et billede fik prins Christian ikke taget sidste år, og det var der en helt naturlig årsag til.

Næsten alle fadderne var nemlig ikke til stede.

På grund af coronavirus var festen nedskaleret voldsomt, og det var derfor ikke muligt for prins Christian at få taget et billede med sine faddere, som prinsesse Isabella fik taget til sin konfirmation.

Prins Christians otte faddere er Sveriges kronprinsesse Victoria, Norges kronprins Haakon, Norges kronprinsesse Mette-Marit, prins Joachim, kronprins Pavlos af Grækenland, kronprinsesse Marys søster Jane Stephens, Jeppe Handwerk og Hamish Campbell.

BILLED-BLADET dækker hele den kongelige familiefest, og du kan følge med i begivenhederne her på vores website. Du kan selvfølgelig også se alle detaljerne og billederne i BILLED-BLADET nr. 18, som udkommer torsdag den 5. maj.

Læs mere om: