Onsdag, 1. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Modtagelse for fuld musik og med smuk detalje: Dette har kronprinsesse Mary aldrig nogensinde prøvet før

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary besøger Grundfos’ hovedkontor i Indien
Video: Hanne Juul
For kronprinsesse Mary var det en helt unik oplevelse at blive modtaget et spændende sted i Chennai i det sydlige Indien.

Kronprinsesse Mary besøgte her til formiddag Grundfos’ hovedkontor i Indien, og dermed satte Mary fokus på den danske knowhow indenfor vandløsninger.

Kronprinsessen blev hos Grundfos i Chennai modtaget for fuld musik, og så fik Mary en bindi, som er en dekoration i panden –  en rød prik.

Det har kronprinsessen aldrig prøvet før, og hun har heller aldrig været i Indien før dette vigtige besøg i en helt særlig og vigtig anledning.

Kronprinsesse Mary har længe ønsket dette

Det tætte samarbejde mellem den indiske delstat Tamil Nadu og danske virksomheder var omdrejningspunktet, da kronprinsessen overværede og holdt tale ved et seminar om vandsektorsamarbejde mellem Danmark og Indien.

Seminaret blev afholdt i Grundfos’ indiske hovedkontor, som er en af de centrale danske virksomheder på vandområdet i Indien.

I sin tale understregede kronprinsesse Mary, at vandsektorarbejdet er afgørende for mange millioner mennesker i Indien, og Mary sagde desuden, at hun længe har ønsket at besøge det store land, som snart er verdens folkerigeste nation.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden