Møde på Amalienborg: Kronprinsesse Mary fik en status

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Hanne Juul
Flere gange de seneste dage har kronprinsesse Mary holdt møde hjemme i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Mary har blandt andre haft en særlig generalsekretær på besøg

Kronprinsesse Mary har været vært for flere møder hjemme i Frederik VIII’s Palæ hjemme på Amalienborg de seneste dage, og i går, tirsdag den 23. marts, havde kronprinsessen som præsident for WWF Verdensnaturfonden besøg af generalsekretær Bo Øksnebjerg til et møde.

Kronprinsesse Mary talte med generalsekretær

Bo Øksnebjerg gav kronprinsessen en status for WWF Verdensnaturfondens arbejde med at bevare og genskabe naturen og dyreliv.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Han fortalte kronprinsessen om kampagner, projekter og partnerskaber både i Danmark og internationalt.

Vigtigt arbejde

Verdensnaturfondens projekter og kampagner er et vigtigt stykke arbejde, som er med til at sikre, at mennesker og dyr kan leve i harmoni med hinanden, hvilket er afgørende for vores fælles fremtid.

Kronprinsesse Marys nye præsidentrolle i WWF Verdensnaturfonden er i den netop offentliggjorte årsrapport for kongehuset i 2020 blevet nævnt i hofmarskal Michael Ehrenreichs beretning.

Nævnes i royal rapport

- Hendes Kongelige Højhed tiltrådte i juni som præsident for WWF Verdensnaturfonden, som arbejder for at beskytte naturens mangfoldighed og truede dyrearter. Prins Henrik tog i 1972 initiativ til at stifte WWF Verdensnaturfonden i Danmark, og Prinsen var frem til sin død organisationens præsident. I august måned var Kronprinsessen med til at udsætte sømrokker, en truet dyreart, i farvandet ved Kattegatcentret i Grenaa, og Kronprinsessen deltog også i offentliggørelsen af et nyt partnerskab mellem WWF Verdensnaturfonden og Velux om indfangelse af virksomhedens CO2-aftryk, lyder det fra hofmarskallen i hans beretning i forbindelse med kongehusets årsrapport 2020.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden