Søndag, 22. maj 2022 - af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Nettet koger over: Kæmpe ekstase over royalt foto

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen
Der er særligt ét billede, der løber med opmærksomheden efter dronning Margrethes fejring i Tivoli.

Da dronning Margrethe lørdag blev fejret med en stor fest i Tivoli, blev der taget mange skønne billeder – men særligt ét billede løber med opmærksomheden!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På sin store dag havde dronningen nemlig især ét ønske, som Tivoli opfyldte. Majestæten havde efterspurgt en tur i den gamle rutsjebane.

Og dronning Margrethe så da også ud til at nyde turen i fulde drag!

Det kan man især se på det helt unikke billede, som Tivoli delte efter dronningens rutsjebanetur – et billede, der ligner et, som mange tidligere Tivoli-gæster også har hængende derhjemme.

Nemlig dét foto, som bliver taget under turen, mens det går stejlt ned ad bakken, og som man efterfølgende kan købe i souvenirbutikken.

På billedet kan man se dronning Margrethe hvine af fryd, mens hun suser ned ad bakken i den gamle rutsjebane.

Foto: Tivoli

Og det billede har vakt stor glæde på de sociale medier!

Kongehuset har også delt billedet på Instagram sammen med andre pletskud fra den store dag i Tivoli, og her vælter det ind med rosende ord til Danmarks seje dronning.

”Elsker, vi har en dronning, der kører i rutsjebane,” skriver en bruger, mens en anden bemærker: ”Hvem andre end majestæten kan se så godt ud på rutsjebanebilleder.”

Selv udenlandske brugere begejstres over billedet, og en svensk følger skriver bl.a.: ”Ni har världens coolaste drottning!”

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden