22. maj. 2022
Af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Nettet koger over: Kæmpe ekstase over royalt foto

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Lars H. Laursen
Der er særligt ét billede, der løber med opmærksomheden efter dronning Margrethes fejring i Tivoli.

Da dronning Margrethe lørdag blev fejret med en stor fest i Tivoli, blev der taget mange skønne billeder – men særligt ét billede løber med opmærksomheden!

På sin store dag havde dronningen nemlig især ét ønske, som Tivoli opfyldte. Majestæten havde efterspurgt en tur i den gamle rutsjebane.

Og dronning Margrethe så da også ud til at nyde turen i fulde drag!

Det kan man især se på det helt unikke billede, som Tivoli delte efter dronningens rutsjebanetur – et billede, der ligner et, som mange tidligere Tivoli-gæster også har hængende derhjemme.

Nemlig dét foto, som bliver taget under turen, mens det går stejlt ned ad bakken, og som man efterfølgende kan købe i souvenirbutikken.

På billedet kan man se dronning Margrethe hvine af fryd, mens hun suser ned ad bakken i den gamle rutsjebane.

https://imgix.billedbladet.dk/rutsje_med_lille_str_1.jpg
Foto: Tivoli

Og det billede har vakt stor glæde på de sociale medier!

Kongehuset har også delt billedet på Instagram sammen med andre pletskud fra den store dag i Tivoli, og her vælter det ind med rosende ord til Danmarks seje dronning.

”Elsker, vi har en dronning, der kører i rutsjebane,” skriver en bruger, mens en anden bemærker: ”Hvem andre end majestæten kan se så godt ud på rutsjebanebilleder.”

Selv udenlandske brugere begejstres over billedet, og en svensk følger skriver bl.a.: ”Ni har världens coolaste drottning!”

Læs mere om: