Tirsdag, 1. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nikolai vækker opsigt: Prinsen på den blide hest

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt
Med en ny fantastisk fotoserie vækker prins Nikolai opsigt. Særligt et portræt af Nikolai til hest er bemærkelsesværdigt.

Prins Nikolai har for længst fået sit gennembrud som model, men der er nu alligevel noget ekstraordinært over at se ham som herremodel til hest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Nikolai højt til hest

Det er ikke sket før nu, hvor den hollandske mesterfotograf Marco van Rijt under en fotosession i Danmark bad Nikolai om at sætte sig i sadlen og trave lidt omkring på en smuk og tilsyneladende meget blid hest.

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt

Billedet fremhæves

Billedet er fremhævet af Vogue Czechoslovakia, som viser en helt ny og fantastisk fotoserie med Nikolai i deres december-udgave.

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt

Første mand

Danmarks 21-årige prins er på forsiden, og han er faktisk den første mand nogensinde på forsiden af modemagasinet Vogue Czechoslovakia, der henvender sig til publikum i Tjekkiet og Slovakiet.

Følger sit hjerte

Fra Vogues side understreges det i øvrigt rosende, at prins Nikolai er en ung mand, der følger sit hjerte og er stærk nok til at gå sine egne veje – blandt andet med valget af modelkarrieren ved siden af studierne på Copenhagen Business School.

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Marco van Rijt

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden