27. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Nu er Mary og Frederik samt Isabella, Christian og Vincent ankommet til VM-finale

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/untitled-6_3.jpg
Foto: Jesper Sunesen
VM-håndboldfeberen raser i Boxen i Herning, hvor Danmark og Norges herrer spiller guldfinale. Kronprinsparret og tre af deres børn, prins Christian, prinsesse Isabella og prins Vincent, er ankommet til Boxen for at heppe på Mikkel Hansen & co.

Blandt de 15.000 tilskuere til herrernes VM-finale i håndbold i Jyske Bank Boxen i Herning er et meget stærkt kongeligt heppehold.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik er netop ankommet til Boxen i selskab med deres børn, prins Christian, prinsesse Isabella og prins Vincent.

De royale håndboldfans så bestemt veloplagte ud, og der er ingen tvivl om, at de fra starten er parate til at heppe vildt på topscorer Mikkel Hansen, målmand Niklas Landin og de øvrige danske håndboldhelte i guldbraget mod hyperfarlige Sander Sagosen og hans kammerater fra Norge.

Kongelig jubel i Boxen

Mary og Frederik og deres tre børn har fulgt med i håndbold-VM, som kronprins Frederik den 10. januar var med til sætte i gang i Royal Arena i København.

Frederik var et kæmpe hit, da han gik på banen og holdt en flot tale foran de mange danske fans, som kvitterede med et jubelbrøl. Det fik for alvor Royal Arena-taget til at lette.

I dag vil de kongelige sammen med de mange andre danske håndboldroligans gøre alt for, at Boxens tag letter, når de brøler, hver gang Danmark sender den harpiksklistrede læderkugle i netmaskerne.

Christian og Isabella er vilde med Hansen

For prins Christian og prinsesse Isabella vi det især være spændende at følge deres personlige favorit, Mikkel Hansen.

Chrisian og Isabella mødte første gang Mikkel Hansen, da de var på besøg hos håndboldlandsholdet i OL-landsbyen under De Olympiske Lege i London i 2012.

Følg med i håndboldfesten

Husk, at du kan følge med i håndboldfesten her på vores hjemmeside, og så kan du glæde dig til en stor reportage i torsdagens udgave af BILLED-BLADET. KOM SÅ, DANMARK!

Læs mere om: