11. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Nu går det snart løs: Frederik og Mary klar til helt specielt Royal Run

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: H.K.H. prins Vincent
Der er lagt op til en historisk udgave af Royal Run søndag den 12. september. Og du kan følge med i alle dagens begivenheder med royal deltagelse her på vores site.

Royal Run er en løbefest af de helt ekstraordinære, hvilket vi alle har oplevet i 2018 og 2019, da tusindvis af danskere løb med kronprinsparret og deres børn rundt omkring i landet.

Frederik og Mary løber med danskerne

Der er bestemt også lagt op til en fantastisk udgave af Royal Run i morgen søndag den 12. september.

Og du kan følge med i alle dagens begivenheder med royal deltagelse her på vores site.

Faktisk bliver søndagens Royal Run på mange måder historisk.

Nyt tiltag i København

Det er første Royal Run efter corona-perioden med restriktioner, nedlukning og aflysning af store begivenheder med mange mennesker, og så er der for eksempel i København noget helt nyt på programmet.

I København afvikles 10 km-løbet for første gang om aftenen, og det bliver interessant at se området ved Amalienborg, hvor der er start og målområde, være fyldt af løbere, heriblandt kronprins Frederik, søndag aften mellem klokken 19.00 og 20.00.

Kronprinsparret på banen

Netop kronprinsen får meget travlt i forbindelse med Royal Run, da han skal løbe både i Sønderborg, Odense og København.

Kronprinsesse Mary løber fem km i Aalborg, og så kan man jo altid håbe på, at kronprinsparrets børn, hvis dagsformen er til det, stiller op til løb ligesom i 2018 og 2019.

Læs mere om: