19. jun. 2021
Af Trine Larsen

Nu kommer prins Joachim hjem til Danmark

Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Prins Joachim kommer nu hjem til Danmark, og prinsen har hele sin familie med fra Paris. Prins Joachim kommer til Danmark for en helt speciel begivenhed, du kan læse mere om her.

Prins Joachim er ved at pakke kufferten i Paris, for i løbet af de næste par dage ankommer prinsen sammen med sin familie, prinsesse Marie og børnene, prins Henrik og prinsesse Athena, til Danmark.

Anledningen er helt speciel, for det er en ganske særlig begivenhed, der får prins Joachim til at komme til Danmark: Det er nemlig ikke alene ferie, prinsen og prinsessen kommer for at holde, det er nemlig prins Joachims næstældste søn, prins Felix, der er grunden til rejsen.

18-årige Prins Felix, yngste søn af prins Joachim og grevinde Alexandra af Frederiksborg, bliver nemlig student. Det sker i den kommende uge og dén begivenhed vil prins Joachim selvfølgelig ikke gå glip af.

Prins Felix, der endnu bor hjemme hos sin mor, grevinde Alexandra i Charlottenlund glæder sig selvfølgelig til, både at bliver student efter et mærkeligt studieår med arbejde hjemmefra, men også til at se sin far og resten af familien. For selvfølgelig er både prinsesse Marie, men også prins Felix halvsøskende, prins Henrik og prinsesse Athena med til Danmark.

De elsker alle prins Felix og glæder sig over, at han nu får den eftertragtede studenterhue på, så han efter sommerferien kan begynde sin militæruddannelse i Slagelse.

Prins Joachim har ikke været hjemme siden han og familien, og også prins Felix og prins Nikolai, holdt jul på Marselisborg slot med dronning Margrethe.

Så det bliver et dejligt gensyn for far og søn, når prins Felix kan fejre at han bliver student 2021.

Læs mere om: