Tirsdag, 27. april 2021 — af Marianne Singer

Ny bog: Det lavede Mary på sin bryllupsmorgen

Kronprinsesse Mary på sin bryllupsdag i 2004. 
Kronprinsesse Mary på sin bryllupsdag i 2004.
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Marys nære veninde Amber Petty skriver i sin nye bog blandt andet om kronprinsesse Marys bryllupsmorgen den 14. maj 2004.

Kronprinsesse Marys nære veninde fra Australien, Amber Petty, har netop udgivet bogen "This Is Not A Love Song", der handler om hendes liv og de udfordringer, hun har måttet kæmpe med både, når det kommer til kærligheden og sin personlige udvikling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dermed vil Amber Petty, der gennem årene både har arbejdet som radiovært og deltaget i tv-showet Celebrity Survivor Australia, gerne dele sine livserfaringer og hjælpe andre, der kæmper med deres selvværd og usikkerheder.

Svært farvel til Mary

I bogen spiller også hendes venskab med kronprinsesse Mary en vigtig rolle.

Blandt andet beskriver hun i detaljer, hvor svært det var at sige farvel til sin elskede veninde Mary, da hun rejser til Europa for at være tættere på kronprins Frederik.

En særlig morgen

I 2004 skal Frederik og Mary så giftes og Amber Petty er inviteret til at deltage i det kongelige bryllup i København den 14. maj 2004, hvor hun skal være Marys brudeterne sammen med Marys to søstre, Jane og Patricia.

En smuk og lykkelig kronprinsesse Mary på sin bryllupsdag i 2004.
Foto: Ritzau Scanpix

I bogen fortæller Amber Petty om bryllupsmorgenen, hvor hun vågner klokken 9.00 i et værelse på Amalienborg tæt på Marys.

Hun beslutter sig for at kigge ind til Mary for at se, hvordan hun har det på denne store dag, som millioner af mennesker spændt har ventet på.

Mary er alene inde på sit værelse, da Amber banker på.

I bogen forklarer Amber Petty, at Mary sidder og drikker en kop te og er helt rolig, som var det en hvilken som helst anden dag.

Amber Petty smider sig i stolen overfor Mary.

- Hvad skal du så i dag? Har du meget for? Vi grinede begge, skriver Amber Petty i sin bog "This Is Not A Love Song" om det særlige øjeblik, hvor de nyder et befriende grin sammen, inden alt ville ændre sig.

Få timer efter står Amber Petty sammen med Marys søstre i Vor Frue Kirke.

Amber Petty som brudeterne ved kronprinsparrets bryllup i Vor Frue Kirke den 14. maj 2004 sammen Marys søstre, Patricia Bailey og Jane Stephens, brudesvendene, prins Nikolai og greve Richard, og brudepigerne, Marys niecer, Erin og Kate Stephens.
Foto: Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden