Ny souvenir-butik på Fredensborg Slot

Fredensborg Slot

Fredensborg Slot

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet
I den ene ende af Orangeriet på Fredensborg Slot er der nu kommet en souvenir-butik, hvor man kan købe kongelige planter, krydderurter, vin og bøger.

Besøgende på Fredensborg Slot, som i juli måned har været åbent for offentligheden og stadig er det indtil 4. august, har kunnet købe helt særlige souvenirs med sig hjem til minde om det kongelige besøg.

For i Orangeriet på Fredensborg Slot er der blevet lavet en såkaldt pop-up butik med kongelige souvenirs i forskellige varianter, og der er lidt for enhver smag.

Foto: Hanne Juul / Billed-Bladet

Der er gennem årene skrevet en del bøger om Fredensborg Slot og slotshave, og de er til salg i butikken sammen med bl.a. honning fra Fredensborg Slotshave og diverse krydderurter dyrket i den kongelige urtehave.

For selvom urtehaven, hvor der også er blomster, forsyner dronningens husholdning i dagligdagen, er der også noget, der kommer til salg til dem, der besøger slottet. 

Krydderurter og planter fra haven

Foruden krydderurter er det også muligt at købe forskellige potteplanter, der er blevet dyrket i enten haven eller Orangeriet.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Der sælges forskellige blomster, deriblandt pelargonier. Både den berømte art, der er opkaldt efter dronning Ingrid, og en smuk småblomstrende duftpelargonie.

Foto: Trine Larsen / Billed-Bladet

Også vin fra regentparrets slot, Château de Cayx, i Frankrig kan man købe i butikken, ligesom der er bøger og kort med Fredensborgs fauna.

Dronningens private have

I det nye nummer af BILLED-BLADET, der er på gaden fra 1.-7. august 2019, kan du læse alt om dronningens helt private have på Fredensborg Slot.

Foto: BILLED-BLADET

, som hele juli måned har besøgt

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden