28. apr. 2021
Af Marianne Singer

Nye billeder af Frederik og Mary: Så du de romantiske detaljer?

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary. 
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary virker stadig lige lykkelige for hinandens selskab på nye billeder, som kongehuset offentliggjorde mandag. På billederne gemmer sig søde romantiske detaljer.

Det var fantastiske billeder, som kongehuset i mandags delte på deres sociale medier af kronprinsparret i digital snak med det norske kronprinspar og det svenske kronprinsessepar.

På billederne stråler kronprins Frederik og kronprinsesse Mary lykkeligt ved hinandens side og helt sikkert også over at se deres gode kongelige venner.

Billederne efterlader ingen tvivl om, hvor skønt kronprinsparret stadig har det efter at have været gift i næsten 17 år, med deres store smil og Frederik, der har armen rundt om Mary.

Sød kælighedsgave

Og så er der en ekstra romantisk detalje på billederne, idet den flotte portrætbog med titlen ”H.K.H. Kronprins Frederik”, som var kronprinsesse Marys kærlighedsgave til sin mand, da han fyldte 50 år i 2018, ligger øverst i den stabel af bøger, som kronprinsparret havde stillet deres computer på for at få den op i rette højde.

https://imgix.billedbladet.dk/digitalt20moede_1_0.jpg
Kronprinsparret under deres digitale møde med deres kongelige venner.
Foto: Kongehuset
https://imgix.billedbladet.dk/digitalt20moede_4_0.jpg
Foto: Kongehuset, Sara Friberg/Kungl. Hovstaterna og Sven Gj. Gjeruldsen, Det kongelige hoff

Private billeder

Portrætbogen lavede kronprinsessen dengang sammen med de fire stjernefotografer Franne Voigt, Steen Evald, Steen Brogaard og Marc Høm, men der er også billeder i, som Mary selv har taget.

https://imgix.billedbladet.dk/bogforside_1.jpg
Portrætbogen, som kronprinsesse Mary forærede kronprins Frederik i anledning af hans 50-års fødselsdag.
Foto: Lindhardt og Ringhof

I bogen, der er på 240 sider, havde Mary samlet en række hidtil usete og private pletskud fra de sidste 25 år af kronprinsens liv.

Læs mere om: