28. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Denne detalje elsker alle på billeder af Frederik og Mary

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Hanne Juul
Det var skønt at se Danmarks kronprinspar på billeder fra et digitalt møde med deres royale nordiske venner forleden. Mange har bemærket en herlig detalje på billederne fra Danmark, Sverige og Norge.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik mødtes forleden digitalt med deres gode venner kronprinsesse Victoria og prins Daniel fra Sverige og kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon fra Norge.

Nye billeder af Mary og Frederik fra palæet

Der blev i den forbindelse præsenteret nye billeder af de seks kongelige profiler på de skandinaviske kongehuses sociale medier.

Billederne af Mary og Frederik er fra Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg, mens billederne af Victoria og Daniel er hjemme fra Haga Slot.

Mette-Marit og Haakon sidder foran deres computer i privaten på Skaugum på billederne fra det royale digitale møde.

En speciel detalje er et hit

En helt specifik detalje har vakt begejstring blandt de mange, der på de royale danske, svenske og norske sociale medier har kommenteret det digitale møde mellem Danmarks kronprinspar og deres royale venner.

På billederne fra mødet kan man se, at Mary og Frederik og de andre kongelige stjerner har stablet bøger op på bordet for at få deres iPad eller computer op i den rette højde.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary
Foto: Kongehuset

Det er noget mange kender fra deres egen hverdag foran en tablet eller computer.

Glade kommentarer

- Godt stablet op på bøger, lyder det i en glad kommentar, mens et par andre danske fans skriver ”dejligt at se, at man ikke er den eneste, der improviserer med opbygning vha. bogstak” og ”jeg er vild med de bøger under tabletten/computeren....de er ligesom alle os andre” samt ”kongelig eller ej, ja så bruger vi alle samme underlag til computeren”.

Også fra Sverige og Norge er der friske kommentarer til stakken af bøger under de royale computere.

- Elsker at de kongelige stabler bøger under computeren, lyder en kommentar, mens andre skriver ”elsker alle løsninger for at få IT-udstyret i det rette niveau” og ”jeg elsker virkelig, når de kongelige også benytter bøger for at få computeren højere op”.

Det var dog ikke den eneste detalje, skarpe fans har fået øje på. Billedet af kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gemmer også på en romantisk detalje, og den kan du læse om i linket herunder.

Læs mere om: