NYE BILLEDER: Prins Nikolai fylder 20 år i dag

Foto: Thomas Laursen
Dronningens ældste barnebarn prins Nikolai kan i dag fejre sin 20-års fødselsdag i familiens skød.

Så oprandt dagen, hvor prins Nikolai fylder 20 år. En rund fødselsdag, som falder oveni studiestart samt prins Joachim og prinsesse Maries flytning til Paris.

Prins Nikolai fejres af mor og nære venner

Og måske gemmer prins Nikolai energien til senere. På selve dagen er der nemlig ikke planlagt en stor fejring af prinsen, men derimod en mindre grillaften i selskab med den nærmeste familie og nære venner. Hjemme hos sin mor, grevinde Alexandra.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prinsen er netop startet på CBS og efter sigende skulle hans kæreste, Benedikte Thoustrup, også være flyttet ind i prinsens lejlighed i Amalienborg-komplekset.

Så der er nok at se til for den unge prins, som ved siden af studierne stadig bliver hyret til model-jobs for Scoop Models. Alt tyder på, at prinsen også i den kommende tid vil tjene lidt ekstra lommepenge som model.

Prins Nikolai studerer på CBS

Prins Nikolai kom til verden på Rigshospitalet. Han er storebror til prins Felix og sine to mindre søskende, prins Henrik og prinsesse Athena.

Efter sin skolegang på Krebs’ Skole i København valgte han at blive kostelev på Herlufsholm Skole ved Næstved og efter et såkaldt fjumreår er prinsen igen klar til at tage fat på bøgerne, som elev på CBS.

Her skal han læse Business Administration and Service Management.

I BILLED-BLADET i morgen kan du se flere af de nye friske billeder af prinsen og læse om prinsens fremtidsdrømme.

BILLED-BLADET ønsker prins Nikolai et stort tillykke med fødselsdagen.

Foto: Steen Brogaard

Se billeder af prins Nikolai gennem tiden:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden