Nye billeder: Så er Mary tilbage for alvor

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary var onsdag for første gang i lang tid til møde i fysisk forstand. Kronprinsessen var til møde hos verdenssundhedsorganisationen WHO i København.

Kronprinsesse Mary var for alvor tilbage i aktion og deltog i et fysisk møde, da hun som protektor for WHO’s kontor for den europæiske region besøgte WHO Regional Director for Europe dr. Hans Kluge på hans kontor i FN-Byen i København.

Kronprinsesse Mary til fysisk møde

Mødet var ikke virtuelt, og det er første gang i lang tid, at vi ser nye billeder fra et møde af den gammeldags slags.

Billederne fra WHO-mødet har kongehuset lagt op på de sociale medier.

Kronprinsessen har gennem længere tid kun holdt møder virtuelt – blandt andet jævnligt med sine kolleger i Mary Fonden samt med  FN’s Befolkningsfond UNFPAs High-Level Commission.

På opgave i december

Sidst BILLED-BLADET mødte kronprinsessen på en arbejdsopgave af den normale, officielle slags, var den 15. december, da hun som protektor for DRC Dansk Flygtningehjælp i København deltog i markering af etårsdagen for Global Refugee Forum.

Mary fik briefing

På mødet onsdag eftermiddag i København fik Kronprinsessen en briefing om og en status for bekæmpelsen af covid-19 i regionen og på verdensplan.

Mary og dr. Kluge drøftede også regionens øvrige sundhedsudfordringer og vigtigheden af at sikre, at vores sundhedssystemer tilpasses tiden efter pandemien.

 Kronprinsesse Mary har været protektor for WHO’s regionale kontor i Europa siden 2005.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden