Søndag, 15. august 2021 - af Christinna Braun

NYT BILLEDE: Dronning Margrethe nyder sommeren med Joachim og børnene

Dronning Margrethe, arkivfoto. 
Dronning Margrethe, arkivfoto. 
Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe nyder sommervarmen med prins Joachim og børnene.

Mens sommersolen er blevet til sommerregn hjemme i Danmark, nyder dronning Margrethe varmen i Frankrig. Nærmere bestemt på Château de Cayx, som hun og prins Henrik købte for 47 år siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På Cayx har dornning Margrethe dejligt selskab af sin yngste søn prins Joachim og hans to yngste børn, prins Henrik på 12 og prinsesse Athena på 9 år.

Som en dejlig sommeroverraskelse sender dronning Margrethe en hilsen fra Frankrig, hvor hun har været på sommerferie den seneste uge, og denne weekend har hun brugt sammen med prins Joachim, prins Henrik og prinsesse Athena.

Det skriver kongehuset på Instagram:

”Fra Château de Cayx sender Hendes Majestæt Dronningen en sommerhilsen sammen med Hans Kongelige Højhed Prins Joachim og Deres Højheder Prins Henrik og Prinsesse Athena. ⁣

Dronningen har i denne uge været på sit årlige sommerophold i det sydlige Frankrig, og weekenden tilbringer Majestæten sammen med sin yngste søn og to af sine børnebørn, inden Dronningen i morgen vender hjem til Danmark. ⁣

I sommeren 1974 købte Dronningen og Prins Henrik Château de Cayx, der ligger ved byen Cahors. Det historiske vinslot har nu i 47 år været den kongelige families base på Prins Henriks fødeegn. I Prins Henriks levetid tilbragte Dronningen og Prinsen flere uger på det franske vinslot hver sommer, og denne tradition har Dronningen fortsat efter Prins Henriks død.”

 

GALLERI: Billeder fra Cayx

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden