Nyt billede: Se prinsesse Benedikte heppe på OL-deltagere

Prinsesse Benedikte.

Prinsesse Benedikte.

Arkivfoto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte ville gerne selv have været i Tokyo og heppe på dressur-rytterne og andre OL-deltagere, men grundet pandemien og de strenge restriktioner, hepper prinsessen i stedet foran tv-skærmen.

Lige som en masse andre gør, sidder prinsesse Benedikte for tv-skærmen og hepper på de danske dressurryttere, som den 28. juli ridder individuelle præstationer efter tirsdagens fjerdeplads for det danske dressurhold.

Prinsesse Benedikte ville gerne selv have været i Tokyo, men pandemien og strenge restriktioner gjorde, at den drøm måtte droppes. I stedet følger prinsessen dressur-rytterne på nærmeste hold via tv-transmissioner.

Når prinsessen, der er en kendt heste-elsker, er ekstra interesseret i dressur, skyldes det, at prinsesse Benediktes datter, prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, er til OL i Tokyo som landstræner for det danske dressur-landshold.

Inden prinsesse Nathalie i 2017 blev landstræner, var hun selv en dygtig dressurrytter, der har repræsenteret Danmark ved OL, hvor prinsessen vandt bronze i holddressur.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

At følge datterens succes betyder meget for prinsesse Benedikte, der selv i mere end 30 år har været protektor for Dansk Rideforbund.

Prinsesse Benedikte er også protektor for Dansk Varmblod, Hestens Værn og World Breeding Federation.

Se det dejlige kongelige heppe-billede fra Berleburg her:

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden