Onsdag, 28. juli 2021 - af Trine Larsen

Nyt billede: Se prinsesse Benedikte heppe på OL-deltagere

Prinsesse Benedikte.
Prinsesse Benedikte.
Arkivfoto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte ville gerne selv have været i Tokyo og heppe på dressur-rytterne og andre OL-deltagere, men grundet pandemien og de strenge restriktioner, hepper prinsessen i stedet foran tv-skærmen.

Lige som en masse andre gør, sidder prinsesse Benedikte for tv-skærmen og hepper på de danske dressurryttere, som den 28. juli ridder individuelle præstationer efter tirsdagens fjerdeplads for det danske dressurhold.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsesse Benedikte ville gerne selv have været i Tokyo, men pandemien og strenge restriktioner gjorde, at den drøm måtte droppes. I stedet følger prinsessen dressur-rytterne på nærmeste hold via tv-transmissioner.

Når prinsessen, der er en kendt heste-elsker, er ekstra interesseret i dressur, skyldes det, at prinsesse Benediktes datter, prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein-Berleburg, er til OL i Tokyo som landstræner for det danske dressur-landshold.

Inden prinsesse Nathalie i 2017 blev landstræner, var hun selv en dygtig dressurrytter, der har repræsenteret Danmark ved OL, hvor prinsessen vandt bronze i holddressur.

 

At følge datterens succes betyder meget for prinsesse Benedikte, der selv i mere end 30 år har været protektor for Dansk Rideforbund.

Prinsesse Benedikte er også protektor for Dansk Varmblod, Hestens Værn og World Breeding Federation.

Se det dejlige kongelige heppe-billede fra Berleburg her:

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden