Nyt fra hoffet: Frederik gør klar til stor folkefest

Kronprins Frederik.

Kronprins Frederik.

Foto: Martin Høien
Kongehuset har delt dejlige videoer og billeder, hvor kronprins Frederik på charmerende vis markerer, at der nu kun er en måned til årets Royal Run.

I et ny opslag på kongehusets Instagram sprudler kronprins Frederik af forventningsglæde over snart at skulle skyde årets Royal Run i gang.

Således var det med store smil og grin, at han onsdag besøgte lageret og produktionshallen i Farum, hvor der laves bannere, kilometermærker, plakater og portaler til Royal Run-byerne, for at markere, at der nu kun er præcis en måned til den store løbefest.

Tog fat

Den kongelige gæst var under besøget ikke bange for at tage fat og var både med til at prøve at pumpe den store målportal op, printe plakater og tilse de mange medaljer, der skal hænge om halsen på løberne. 

Mere end 70.000 danskere har allerede tilmeldt sig Royal Run, der finder sted den 12. september i Aalborg, Sønderborg, Odense, København/Frederiksberg og Rønne. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Udskudt to gange

Royal Run måtte under corona-pandemien udskydes to gange, men kan nu endelig finde sted. 

I år løber kronprins Frederik blandt andet med i Sønderborg, mens kronprinsesse Mary er med i Aalborg, hvor hun tager turen på fem kilometer.

Del af jubilæumsfejring

Royal Run i Sønderborg er samtidig et element i fejringen af 100-året for Danmarks genforening med Sønderjylland.  

Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag.

Man kan stadig nå at tilmelde sig Royal Run på www.royalrun.dk. ⁣

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden