Nyt fra kongehuset: Dronning Margrethes fly kunne ikke lande

Dronning Margrethe

Dronning Margrethe

Foto: Hanne Juul
Dronning Margrethe er på vej til Færøerne, men majestætens rejse er ramt af uheld. Først kunne Dannebrog ikke sejle, og nu kan majestætens fly ikke lande på Færøerne på grund af dårligt vejr. Kongehusets kommunikationsafdeling bekræfter hændelsen og håber, dronningen kan lande på Færøerne i morgen.

Dronning Margrethe er ramt af rejseuheld. 

Kongehuset bekræfter nemlig nu, at dronningens fly i dag onsdag ikke kunne lande på Færøerne, som planlagt.

- På grund af lokale vejrforhold omkring Vágar Lufthavnen på Færøerne har det i dag ikke været muligt for dronningens fly at lande. Man afventer situationen, men forventningen er, at dronningen ankommer til Færøerne i morgen torsdag. Det betyder naturligvis at der vil være ændringer i morgendagens besøgsprogram, hedder det i meddelelsen fra kongehusets kommunikationsafdeling.

Også et ordinært SAS-fly fra København, med bl.a. pressefolk, der skal dække dronningens besøg på Atlanterhavsøerne, måtte vende om og returnere til København, efter at have cirklet rundt i luftrummet nogen tid.

De seneste dage har der også været tvivl om, hvorvidt kongeskibet Dannebrog når at blive klar og komme til Færøerne, inden dronningen rejser igen mandag. Kongeskibet måtte vende om lørdag på vej til Færøerne med maskinproblemer og indtil videre tyder ikke meget på, at skibet, som dronningen normalt bruger, som sit hjem udenfor hjemmet, bliver klar. Det ligger endnu på flådestationen i Frederikshavn.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden