Mandag, 30. august 2021 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra kongehuset: Frederik indkvarteret i kursusejendom på Sjælland

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik
Foto: Kaspar Wenstrup
Kronprins Frederik er i denne uge på et udfordrende kursus, der skal give ham mere indsigt i sikkerhedspolitik. I den forbindelse er han blevet indkvarteret et helt særligt sted.

I denne uge og igen i uge 38 gennemføres Forsvarschefens Sikkerhedspolitiske Kursus, SIKU, og blandt kursisterne er kronprins Frederik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprins Frederik må hjemmefra

Kongehuset har meddelt, at kronprins Frederik i de to uger, kurset varer, sammen med de øvrige kursister er indkvarteret i en kursusejendom på Sjælland.

Her skal de i fred og ro koncentrere sig om at følge det krævende kursus, som skal give dem mere indsigt i sikkerhedspolitik.

Kronprins Frederik og hans medkursister vil løbende besøge Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og Forsvaret, ligesom SIKU også skal besøge Arktisk Kommando i Nuuk samt Mestersvig på Grønlands Østkyst.

Frederiks flotte cv

Kronprinsen er kontreadmiral i Søværnet og generalmajor i Hæren og Flyvevåbnet og begyndte sin militære uddannelse i 1986 som rekrut ved Den Kongelige Livgarde. Senere fulgte blandt andet frømandsuddannelsen ved søværnets frømandskorps i 1995, og i perioden 2001 og 2002 gennemgik Frederik videreuddannelsestrin II for ledere ved Forsvarsakademiet.

I perioden 2002-2003 var Kronprinsen sagsbehandler ved forsvarskommandoen og fra 2003 lærer ved Forsvarsakademiet, Institut for Strategi.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden