Nyt fra kongehuset: Marie og Joachim kommer ikke til Christians konfirmation

Prinsesse Marie og prins Joachim

Prinsesse Marie og prins Joachim

Foto: Hanne Juul
Prins Christian skal konfirmeres den 15. maj i Fredensborg Slotskirke, og han vil på dagen være omgivet af den nære familie. Dog vil han ikke få besøg af familie og gæster fra udlandet

Prins Christian glæder sig til sin konfirmation lørdag den 15. maj i Fredensborg Slotskirke, hvor han vil være omgivet af sin nærmeste familie.

Nu er der kommet nye detaljer om konfirmationen, og det er kongehusets kommunikationschef Lene Balleby, der kommer med en udmelding.

- På grund af coronasituationen deltager der ikke gæster fra udlandet i Prins Christians konfirmation. Det betyder desværre, at heller ikke den nærmeste familie fra Frankrig, Storbritannien og Australien vil være til stede på dagen. Således har Prins Joachim og Prinsesse Marie og deres børn måtte melde afbud på grund af de gældende karantæneretningslinjer, og det samme gælder for John og Susan Donaldson i London. Med hensyn til familien i Australien er det ikke muligt for dem at deltage på grund af udrejserestriktioner, fortæller kommunikationschef Lene Balleby.

Christian glæder sig meget

Det bliver uanset hvad en fantastisk dag for prins Christian, der på Fredensborg Slot efter den kirkelige højtidelighed kan se frem til en god fest med frokost og familiehygge.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Tidligere er der også kommet ærgerlige afbud fra det svenske og norske kongehus til konfirmationen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden