Trist nyt: Derfor bliver Victoria væk fra prins Christians konfirmation

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: Aller Foto
Prins Christian skal konfirmeres den 15. maj i Fredensborg Slotskirke, og de sidste forberedelser er nu i fuld gang. Desværre er der afbud fra det svenske kongehus til den store begivenhed.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel kommer desværre ikke til prins Christians konfirmation i Fredensborg Slotskirke den 15. maj.

Kronprinsesse Victoria er fadder

Som fadder til prins Christian ville Victoria ellers utroligt gerne have været med til at markere den store dag.

Prins Christian. Foto taget i anledning af nyhed om prinsens skolevalg.
Foto: Franne Voigt/Kongehuset

Prins Christian. Foto taget i anledning af nyhed om prinsens skolevalg.

- Kronprinsesse Victoria ville gerne have deltaget ved prins Christians konfirmation. Men med afsæt i pandemien har hendes kongelige højhed desværre ikke mulighed for at være til stede ved sin fadderbarns konfirmation, skriver Johan Tegel fra det svenske hof i en mail til dansk SE og HØR.

På trods af det royale afbud er der lagt op til en fornem familiefest for prins Christian, der i det hele taget har gang i et ekstraordinært interessant år.

Spændende tid for Christian

Når han er blevet konfirmeret den 15. maj, skal Christian så småt lade op til 9. klasses afgangseksamen på Tranegårdskolen, og så kan han glæde sig til at være en del af markeringen af Genforeningen ved en stor folkefest i Sønderjylland den 13. juni.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden