4. maj. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Trist nyt midt i glad tid: Michael og Alexandra ærgrer sig

Grev Michael og prinsesse Alexandra
Grev Michael og prinsesse Alexandra
Foto: Gregers Overvad
For greve Michael og prinsesse Alexandra er der i denne tid meget at glæde sig over på Egeskov Slot. Nu er der dog netop indløbet en ærgerlig nyhed.

Den forløbne weekend var greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille og prinsesse Alexandra af Berleburg utroligt glade, da de var hovedpersoner ved åbningen af Egeskovs nye Camping Outdoor Museum.

Det var for greveparret skønt at se gæster på slottet igen, og smilene var brede, da BILLED-BLADET mødte Michael og Alexandra.

Trist nyt til Michael og Alexandra

Nu er der kommet trist nyt til greven og prinsessen og alle andre, der elsker den fantastiske Heartland-musikfestival, der afholdes i de smukke rammer ved Egeskov Slot.

Ingen festival på Egeskov

- Heartland kommer desværre ikke til at finde sted på Egeskov i år. Efter regeringens seneste udmelding om forlængelses af forsamlingsforbuddet har ledelsen endnu en gang måtte tage den svære beslutning at aflyse årets festival., lyder det i en pressemeddelelse, der dog også har godt nyt til Heartland-fans:

"Den fynske festival glæder sig dog over allerede nu at kunne melde datoerne ud for Heartland i 2022, der vil finde sted d. 2. – 4. juni 2022."

Vi havde glædet os

- Vi havde virkelig glædet os til igen at samle vores gæster om musik, samtaler, kunst og mad i Egeskovs magiske haver efter sidste års aflysning. Det er selvfølgelig en stor ærgrelse at det ikke lader sig gøre. Men vores gæster, kunstnernes og personalets sikkerhed har højeste prioritet. Det varmer dog en hel del allerede nu at melde næste års datoer ud, hvor vi virkelig vil stå klar til give en magisk oplevelse, siger Ulrik Ørum-Pedersen, direktør for Heartland.

Læs mere om: