Mandag, 7. december 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nyt fra Kongehuset: Prins Christian har fået corona

Prins Christian
Prins Christian
Foto: Martin Høien
Kronprinsparrets ældste søn er blevet testet positiv for corona. Det har kongehuset netop meldt ud.

Prins Christian, der er elev i 9. klasse på Tranegårdskole i Hellerup nord for København er blevet testet positiv for corona.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins Christian i isolation

Det meldes ud her til aften af Lene Balleby,  kongehusets kommunikationschef.

Her er pressemeddelelsen:

 H.K.H. Prins Christian er i dag testet positiv for COVID-19

Kronprinsparret blev i går, søndag den 6. december 2020, orienteret om et lokalt smitteudbrud af COVID-19 på Tranegårdskolen i Hellerup. Prins Christian er efterfølgende testet positiv for COVID-19.

Hans Kongelige Højhed opholder sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. Ud over Kronprinsfamilien har Prins Christian ikke været i kontakt med øvrige medlemmer af den kongelige familie i den seneste tid.

Kongehuset har i forbindelse med testsvaret modtaget rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed vedrørende smitteopsporing og test af Kronprinsfamilien. Familien vil i de kommende dage opholde sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ, indtil det efter de gældende retningslinjer igen er sikkert at afbryde isolationen.

Isabella og tvillingerne går også på Tranegårdskolen

Både prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine er elever på Tranegårdskolen, hvor Christian altså går i den ældste klasse.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden