22. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

NYT FRA SCHWEIZ: Mary og børnene kan glæde sig til australsk fest i Verbier

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho8813_1.jpg
Foto: Martin Høien
Der er gang i den i sneparadiset Verbier i Schweiz, hvor kronprinsparrets fire børn bor sammen med deres mor og far, mens de går i vinterskole. Snart markeres en helt særlig dag i alpebyen.

Kronprinsfamilien nyder livet og hverdagen i ski-byen Verbier i Schweiz, hvor Mary og Frederiks fire børn Christian, Isabella, Josephine og Vincent går i vinterskole på Lemania-Verbier International School.

Kronprinsesse Mary og børnene bor i familiens bjælkehytte i byen, og også kronprins Frederik er meget i Verbier, hvor der er mange spændende aktiviteter på programmet.

En særlig oplevelse for Mary

Søndag den 26. januar er der australsk fest på programmet, og for kronprinsesse Mary, der er født og opvokset på Tasmanien i Australien, må netop denne festlige dag i Verbier blive en helt særlig oplevelse.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho0848_0.jpg
Foto: Martin Høien

Australiens nationaldag

Byfesten holdes i anledning af, at 26. januar er Australiens nationaldag.

Arrangørerne af begivenheden anfører, at hvis man er fra Australien og opholder sig i Verbier på søndag, vil man føle sig hjemme.

Temafest på barerne

Den såkaldte “Australia Day” byder på masser af australske flag, udklædning og australsk mad, og barerne i Verbier holder australske temafester.

Storslalom i Verbier

Weekenden byder såmænd også på en kæmpe skikonkurrence i Verbier.

Audi Quattro Ski Cup afvikles fra den 24. til den 26. januar.

Konkurrencen er for amatører, og alle over 18 år er velkomne til at deltage i storslalom-konkurrencen med finale søndag samme dag som den australske fest.

Skøn weekend

Der er lagt op til en skøn weekend for kronprinsesse Mary og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent, og også kronprins Frederik er sandsynligvis hos familien efter at have været i Danmark på et par officielle opgaver torsdag.

Husk at du her på vores website kan følge med i kronprinsens spændende arbejdsdag torsdag 23. januar.

Læs mere om: