Onsdag, 15. december 2021 — af Marianne Singer

Nyt job til prinsesse Alexandra: Nu arbejder Benedikte sammen med sin datter

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
En glædesstrålende prinsesse Benedikte fortalte onsdag eftermiddag, hvordan hun og datteren, prinsesse Alexandra, nu arbejder sammen.

Det er kun tre og en halv uge siden, at prinsesse Benedikte sagde ja til at være protektor for foreningen Hellebro, der hjælper unge hjemløse og udsatte mellem 18 og 29 år.

Og nu har også prinsessens datter, prinsesse Alexandra, der bor på Egeskov Slot, sagt ja til at støtte op om foreningen.

Der fortalte prinsesse Benedikte glædesstrålende, da hun onsdag aften besøgte foreningen, der har til huse i Valby.

Se videoen med prinsesse Benedikte fortælle om samarbejdet med sin datter under besøget hos Hellebro øverst i artiklen

Spændende udfordring

I alt har korpset 15 medlemmer, deriblandt kendte navne som Camilla Arndt, Christel Lüttichau, Christian von Buchwald, dronningens hofdame, kammerherreinde Henriette Obel, der alle hører til den danske kongelige families vennekreds samt den kendte musiker, Peter A. G. Nielsen.

Dejlig julehygge

Derudover forklarede prinsesse Benedikte også med stor entusiasme, hvorfor hun har sagt ja til sin nye protektion af Hellebro.

Under besøget var der masser af julehygge for både den kongelige gæst samt brugere og ansatte i foreningen med både julegodter, alkoholfri gløgg og et helt vidunderligt Luciaoptog med det dygtige Sankt Annæ Pigekor.

Yder stor hjælp og støtte

Hellebro har siden 2015 - i samarbejde med offentlige hjælpeenheder, fonde, frivillige og erhvervslivet - hjulpet unge hjemløse og udsatte mellem 18 og 29 år.

Foreningen tilbyder en helhedsorienteret indsats, der inkluderer den unges ophold på værested, adgang til midlertidigt bosted, mulighed for jobs på foreningens kontorhotel og botræning i udslusningsboliger.

Prinsessens tidligere besøg

Hellebro er en non-profit-forening, der drives i et tæt samarbejde mellem 30 frivillige, et ungeråd, der fungerer som et elevråd, ledelsen, bestyrelsen og det beskrevne advisory board.

Foreningens professionelle og frivillige medarbejdere arbejder med at hjælpe de omkring 80-100 unge daglige brugere godt videre i livet.

Prinsesse Bendikte besøgte senest Hellebro i december sidste år og fik i den forbindelse lejlighed til at hilse på herbergets beboere, brugere af værestedet og Hellebros personale.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden