Nyt om prins Joachim: Her er han nu

Prins Joachim.

Prins Joachim.

Arkivfoto: Mikael Rieck
For prins Joachim er det vigtigt at komme i gang med hverdagen. Det forventes, at han snart begynder på sit nye job.

 

Efter en svær sommer, hvor prins Joachim 24. juli blev ramt af en blodprop i hjernen og efterfølgende blev opereret på hospitalet i Toulouse, er prinsen nu tilbage i Paris.

Prins Joachims faste base

Her har prins Joachim sammen med prinsesse Marie og deres børn prins Henrik, 11 år, og prinsesse Athena, otte år, fast fransk base.

Prins Henrik og prinsesse Athena er begyndt i skole igen efter en lang coronapause og sommerferie, og prins Joachim er ved at forberede sig til sin første arbejdsdag som forsvarsattaché ved den danske ambassade i Paris.

Jobstart udskudt

Efter planen skulle prinsen have haft første arbejdsdag 1. september, men jobstarten blev udskudt, så han kan komme sig helt oven på de helbredsmæssige udfordringer.

– Prins Joachim er i fortsat bedring og glæder sig til i løbet af september at påbegynde sin nye funktion som forsvarsattaché, lyder det fra kongehuset, der også tidligere har meldt ud, at det forventes, at prins Joachim begynder på sit nye job medio september.

En del hjemmearbejde

Desuden oplyses det, at prinsen på grund af coronasituationen i den franske hovedstad vil have en hel del hjemmearbejde.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden