Sådan undgik Mary og Frederik vildt skybrud

Kronprinsesse Mary

Kronprinsesse Mary

Foto: Lars H. Laursen
Da kronprinsparret forleden var på vej til stor begivenhed i København, åbnede himlen sine sluser.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var med til at sætte fornem fokus på Flagdagen for Danmarks Udsendte, og kronprinsparret deltog blandt andet i en mindegudstjeneste i Holmens Kirke i København.

Mary og Frederik på vej i vildt vejr

Umiddelbart før kronprinsparret ankom til kirken blev det indre København ramt af et voldsomt regnvejr, der af den almindelige dansker nok vil betegnes som et skybrud.

Det var udenfor Holmens Kirke i et par minutter op til Gudstjenesten umuligt selv med paraplyer at værne sig ordentlig mod den tunge regn .

Ventede et kort øjeblik

Derfor ventede kronprinsparret i deres kronebil lige et kort øjeblik ekstra nær kirken for at undgå det vilde vejr, der ville have betydet, at de måtte sidde en time fuldstændigt gennemblødte indenfor til højtideligheden.

Kronprins Frederik
Foto: Lars H. Laursen

Kronprins Frederik

Let støvregn

Regnen stoppede ligeså hurtigt, som den begyndte, og det korte men heftige skyl fik ikke ram på Mary og Frederik, der i let støvregn ankom til den smukke gudstjeneste på Flagdagen den 5. september

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se alle de nye billeder fra og læse alt om kronprinsparrets deltagelse i Flagdagen for Danmarks Udsendte, og så ser vi nærmere på tyve smukke år med Mary og Frederik.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden