1. jan. 2019
Af Ulrik Ulriksen

NYTÅRSGENSYN: Mary og Marie til nytårskur med dronning Margrethe i 2018

Det er altid en kæmpe oplevelse at se de kongeliges ankomst til årets første store royale fest. 2018-udgaven af nytårskur og -taffel på Amalienborg blev en fornem begivenhed. Her kan du nyde et gensyn med kronprinsesse Mary, prinsesse Marie og dronning Margrethes ankomst til nytårsfest.

Årets første store royale fest er nytårskur og -taffel på Amalienborg, og for et år siden var det traditionen tro en stor aften ved og i Frederik VII’s Palæ.

BILLED-BLADET sendte 1. januar 2018 direkte TV fra gæsternes ankomst, ligesom vi gør i aften fra klokken 18.25, og kulminationen var naturligvis dronning Margrethes ankomst, umiddelbart efter at kronprinsesse Mary og kronprins Frederik samt prinsesse Marie og prins Joachim havde gjort deres entré.

Flotte kongelige kjoler

Her kan du se eller gense højdepunkterne fra den kongelige families ankomst til 2018-kuren på Amalienborg.

Det var en helt særlig oplevelse at se dronningen og hendes svigerdøtre i udsøgte kjoler til den store festaften på Amalienborg midt i København.

En stor aften på Amalienborg

Allerede nu kan royale fans godt begynde at se frem til, at BILLED-BLADET i aften fra klokken 18.25 sender live fra den første store royale begivenhed i 2019.

Glæd jer til en aften udover det sædvanlige med prinsesse Marie og kronprinsesse Mary samt naturligvis Hendes Majestæt Dronning Margrethe i fine gallakjoler til nytårskur og -taffel fra Amalienborg Slot.

Glæd jer også til den store reportage med de mange flotte billeder af gallakjoler og smykker i BILLED-BLADET på torsdag den 3. januar.

Læs mere om: