NYTÅRSHYGGE-gensyn: Mary og Frederik tog børnene med ud til havet

Under den fantastiske familietur til Færøerne i 2018 var kronprinsparret sammen med deres fire børn på en helt særlig udflugt i den smukke natur. Nyd gensynet med kronprinsfamilien i Mikladaur på Færøerne.

Fredag, 28. december 2018 - af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var sammen med deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent, på besøg i bygden Mikladalur, hvor de fik en ret vild natur- og kulturoplevelse, som de sent vil glemme.

I Mikladal spadserede kronprinsfamilien ned fra selve den højt beliggende bygd til klipperne ved vandet. På et råt klippestykke ved havet kunne de sammen nyde synet af statuen af Sælkvinden.

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 41% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

Kronprinsfamilien ved havet

Den smukke og mystiske sælkvinde optræder i et urgammelt sagn fra Færøerne.

Mary, Frederik og børnene kravlede op på klippen med statuen for at se nærmere på værket. Foran statuen og med det brusende hav i ryggen stod de kongelige æresgæster tæt sammen, før de igen kravlede ned.

Det var sødt at se familien sammen, og især bemærkede alle, hvor meget de kongelige nød at være i hinandens selskab.

 

BILLED-BLADET ønsker godt nytår

I denne uges udgave af BILLED-BLADET ønsker kronprinsesse Mary danskerne et godt nytår, og så kan du nyde et gensyn med alle årets smukkeste kjoler. Desuden byder vi på Danmarks bedste TV-blad med alt om de bedste film og udsendelser i den næste uges tid.