1. jan. 2020
Af Lene Skriver Bak
Nytårsmenuen: Det serverer dronning Margrethe for sine gæster
Dronning Margrethe.
Foto: Hanne Juul
Menuen til nytårskur og -taffel er som altid udsøgt. Se, hvad dronning Margrethe serverer for sine gæster.
De mange gæster til nytårskur og -taffel på Amalienborg Slot bliver kræset om.
Atter engang er der fire retter på menuen.
Det serverer dronning Margrethe
I år har menuen et jysk touch, da desserten indeholder solbær fra Marselisborg Slot i Aarhus.
Se hele menuen her:
MENU
Fasanterrin
Æble og syltede svampe
Rådyrfilet ”Crepine”
Kål, pommes presse og pebersauce
Indbagt Brillat-Savarin
Trøffel og frisée salat
Charlotte a la Russe
Solbær fra Marselisborg Slot
VIN
Rosenborgvin
Chateau de Cayx 2014
CAHORS
Moët et Chandon
CUVÉE M & H SPECIAL