1. jan. 2020
Af Lene Skriver Bak

Nytårsmenuen: Det serverer dronning Margrethe for sine gæster

Dronning Margrethe.
Dronning Margrethe.
Foto: Hanne Juul
Menuen til nytårskur og -taffel er som altid udsøgt. Se, hvad dronning Margrethe serverer for sine gæster.

De mange gæster til nytårskur og -taffel på Amalienborg Slot bliver kræset om.

Atter engang er der fire retter på menuen.

Det serverer dronning Margrethe

I år har menuen et jysk touch, da desserten indeholder solbær fra Marselisborg Slot i Aarhus.

Se hele menuen her:

MENU

Fasanterrin
Æble og syltede svampe

Rådyrfilet ”Crepine”
Kål, pommes presse og pebersauce

Indbagt Brillat-Savarin
Trøffel og frisée salat

Charlotte a la Russe
Solbær fra Marselisborg Slot

VIN

Rosenborgvin

Chateau de Cayx 2014
CAHORS

Moët et Chandon
CUVÉE M & H SPECIAL

Læs mere om: