1. jan. 2019
Af Lene Skriver Bak

NYTÅRSTAFFEL: Det serverer dronning Margrethe for sine nytårsgæster

Borddækning på Amalienborg ved en tidligere lejlighed.
Borddækning på Amalienborg ved en tidligere lejlighed.
Arkivfoto: Martin Høien / BILLED-BLADET
Dronning Margrethe serverer lækkerier for sine nytårsgæster til taffel og kur.

Der er både lam, svampe og hummer på menuen, når dronning Margrethe inviterer til nytårskur og -taffel.

De hele menuen:

Hummersoufflé

Savoykål og skorzonerødder

Lammekrone

Saltbagt selleri og porrer

Madeirasauce

Svampeflan

Dur Mou

Syltede Kumquats

Rosenborgvin

Chateau de Cayx 2015

Les Aquarelles de sa Majeste La Reine

De Danemark, magnum

Moêt et Chandon

Cuvee M & H Special

Læs mere om: