Fredag, 18. juni 2021 — af Marianne Singer

Overvældet af følelser: Dybt rørt Mary tog Ullas hånd

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kronprinsesse Mary mødte fredag eftermiddag 77-årige Ulla, som blev overvældet af følelser under det kongelige møde på Nældebjerg Plejecenter i Greve.

Der blev serveret alkoholfri champagne og beboerne havde fået sat håret hos frisøren, da der fredag eftermiddag var fornemt besøg på Nældebjerg Plejecenter i Greve. 

Sammen med social- og ældreminister Astrid Krag markerede kronprinsesse Mary her, at dagligdagen i vid udstrækning igen er vendt tilbage for de sårbare ældre på landets plejecentre efter at have været påvirket af pandemien i mere end et år.

Se videoen fra kronprinsesse Marys besøg i Greve øverst i artiklen

Overvældet af følelser

Efter en hyggelig ankomst i middagsheden blev kronprinsessen budt indenfor spisesalen, hvor hun kom til at sidde ved siden af den 77-årige beboer Ulla Møller Nielsen. 

Her kom samtalen hurtigt til at handle om, hvor svær en tid, det har været for Ulla under pandemien, hvor hun i lang tid ikke kunne se sin elskede søn Ove. 

Trøstende ord

Det rørte tydeligvis kronprinsessen, der hurtigt delte trøstende ord og tog en overvældet Ulla i hånden.

Udover Ulla talte kronprinsesse Mary også med andre beboere og pårørende under et møde på plejecentret, som er et kompetencecenter for demens.

Kort inden afgang fortalte kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET, hvor hyggeligt et besøg, det havde været, hvor imponeret hun var over beboerne og hvor rørende det havde været at høre deres fortællinger.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden