Overvældet af følelser: Dybt rørt Mary tog Ullas hånd

Se også:

Kronprinsesse Mary mødte fredag eftermiddag 77-årige Ulla, som blev overvældet af følelser under det kongelige møde på Nældebjerg Plejecenter i Greve.

Der blev serveret alkoholfri champagne og beboerne havde fået sat håret hos frisøren, da der fredag eftermiddag var fornemt besøg på Nældebjerg Plejecenter i Greve. 

Sammen med social- og ældreminister Astrid Krag markerede kronprinsesse Mary her, at dagligdagen i vid udstrækning igen er vendt tilbage for de sårbare ældre på landets plejecentre efter at have været påvirket af pandemien i mere end et år.

Se videoen fra kronprinsesse Marys besøg i Greve øverst i artiklen

Overvældet af følelser

Efter en hyggelig ankomst i middagsheden blev kronprinsessen budt indenfor spisesalen, hvor hun kom til at sidde ved siden af den 77-årige beboer Ulla Møller Nielsen. 

Her kom samtalen hurtigt til at handle om, hvor svær en tid, det har været for Ulla under pandemien, hvor hun i lang tid ikke kunne se sin elskede søn Ove. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Trøstende ord

Det rørte tydeligvis kronprinsessen, der hurtigt delte trøstende ord og tog en overvældet Ulla i hånden.

Udover Ulla talte kronprinsesse Mary også med andre beboere og pårørende under et møde på plejecentret, som er et kompetencecenter for demens.

Kort inden afgang fortalte kronprinsesse Mary til BILLED-BLADET, hvor hyggeligt et besøg, det havde været, hvor imponeret hun var over beboerne og hvor rørende det havde været at høre deres fortællinger.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden