På iskold efterårsdag: Se dronningen overraske særlig ung mand

Se også:

Der var en dejlig overraskelse til den unge garder Emil Damsgaard Sørensen, da dronning Margrethe onsdag eftermiddag deltog i Urparaden på Livgardens kaserne i København.

Selvom det var både koldt og vådt var humøret højt hos alle, da dronning Margrethe deltog i den traditionsrige Urparade ved Den Kongelige Livgarde på Livgardens Kaserne i det indre København.

Her stod dronning Margrethe for den fine overraskelse at overrække "Dronningens Ur" til garder Emil Damsgaard Sørensen, der på den måde blev hædret for at være en god kammerat og en dygtig soldat.

Han havde kun lige fået besked om den store hæder kort før paraden startede. 

Se den festlige video med dronningen, der overrasker den unge garder i toppen af artiklen

Omsorgsfuld kammerat

Emil Damsgaard Sørensen, der er fra Herskind, blev, ifølge Livgarden, indstillet til modtagelsen af "Dronningens Ur" af sine kammerater på tværs af vagtholdene og med støtte af hans befalingsmænd. 

I motivationen nævnes det blandt andet, at han er højt respekteret for sin professionelle holdning, samt sin evne til at drage omsorg for sine kammerater.

Stolte forældre

Med under overrækkelsen var flere stolte familiemedlemmer, deriblandt garderens forældre, der var rejst ind til hovedstaden fra Aarhus.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden