27. sep. 2022
Af Ulrik Ulriksen

På scenen i vigtig anledning: Kronprinsesse Mary fangede alles opmærksomhed i Royal Arena

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Mikael Rieck
Det var i en vigtig rolle, at kronprinsesse Mary i dag indtog scenen i Royal Arena ved Ørestaden i København. Mary rettede fokus mod tiltag, der er af den allerstørste betydning for os alle sammen.

På DI’s Topmøde i Royal Arena i København blev DI Prisen i eftermiddag overrakt af kronprinsesse Mary til Kamstrup A/S.

Skanderborg-virksomheden vandt Dansk Industris fornemme pris på en unik overvågningsløsning til vandledninger i jorden, der sparer energi og vand.

Kronprinsesse Mary overrakte prestigefyldt pris

De seneste år har Danmark og resten af verden været udsat for flere kriser, herunder klimakrisen, som er mere aktuel end nogensinde.

Derfor sætter DI med DI Prisen 2022 særligt fokus på klimatiltag, hvor dansk erhvervsliv har nogle unikke styrker, som kommer Danmark og verden til gode.

Dansk Industris prestigefyldte pris blev af kronprinsesse Mary i år overrakt til en virksomhed, der har “udviklet produkter eller services, som gør Danmark til et teknologisk klimaforegangsland”.

Vigtigt for kronprinsessen

For kronprinsesse Mary var det vigtigt at være med til at sætte fokus på klimatiltag, der kan gøre en enorm forskel globalt, og som samtidig viser, at vi i Danmark kan lidt mere end de fleste, når det gælder grøn omstilling og bæredygtighed.

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Mikael Rieck

Mary gjorde selv en forskel ved at gå på scenen og rette opmærksomhed til de tiltag, danske virksomheder har gang i – virksomheder som Kamstrup.

Læs mere om: