22. maj. 2021
Af Marianne Singer

Passioneret kronprinsesse: Mary fortryller påny

Kronprinsesse Mary.
Kronprinsesse Mary.
Foto: Martin Høien
Kronprinsesse Mary forbinder i et nyt projekt to af sine helt store passioner på fortryllende vis.

Kronprinsesse Mary er et aktivt menneske med en stor kærlighed til naturen.

Og så er hendes helt store passion at stå bag kameraet og finde spændende motiver.

Fortryllende igen

Nu har kronprinsesse Mary på fortryllende vis forbundet sine to helt store interesser i et nyt projekt, som hun er del af som præsident for Verdensnaturfonden WWF.

Projektet ”Sammen for naturen” går ud på, at danskerene kan dele deres naturoplevelser med egne billeder på Instagram med hashtagget #ForNaturenWWF.

Og kronprinsessen har allerede bidraget med sit helt eget magiske billede fra den danske natur.

"De næsten selvlysende blade på nyudsprungne bøgetræer har jeg været betaget af siden mit første forår i Danmark.⁣ #ForNaturenWWF, skriver kronprinsessen til opslaget på kongehusets sociale medier.

Spreder glæder

Gennem årene har kronprinsesse Mary gang på gang stået bag kameraet og glædet danskerne med sine fantastiske billeder, som kongehuset har delt på deres sociale medier.

Det har både været fotografier fra arbejdsture, som da hun var i Kenya i 2018, fødselsdagsbilleder af børnene, fra ferier og arbejdsopgaver samt private hjemme fra palæet.

https://imgix.billedbladet.dk/20181127_han1018-1_1.jpg
Kronprinsesse Mary bag kameraet i Kenya.
Foto: Hanne Juul

Ofte ledsaget af personlige ord fra kronprinsessen.

Skarp på motiver

Med det nye projekt for WWF Verdensnaturfonden viser kronprinsesse Mary endnu engang, hvor stor interesse hun har for fotokunst og hvor skarp hun er til at finde de rette motiver, når hun har et kamera i hånden.

Billedet er delt af kongehuset i anledning af FN’s Internationale Biodiversitetsdag.

Sammen for naturen

Billedet vises i anledning af det digitale projekt på Instagram, som kronprinsesse Mary som præsident for WWF Verdensnaturfonden har lanceret sammen med organisationens generalsekretær, Bo Øksnebjerg.

Her opfordres danskerne under hashtagget #ForNaturenWWF til også at dele deres naturbilleder på Instagram – gerne med en kort tekst om, hvor billedet er taget.

Projektet hedder “Sammen for naturen” og har til formål at samle danskerne om naturen. Projektet løber frem til 11. juni, og første uges tema er ’Skov & Land’. ⁣

⁣Se mere om kronprinsessens egne billeder og ord på de sociale medier her:

Læs mere om: